banner

Kom meer te weten

Over ons

J.E. Bouw bewijst al sinds haar oprichting in 1995 dat kwaliteit geen toeval is.

De eerste jaren hebben wij voor diverse opdrachtgevers woningen en bedrijfspanden opgebouwd. Daarbij hebben wij vele verbouwingen gerealiseerd en werk voor grote bouwbedrijven verricht. Hierbij kunt u denken aan het maken van fundatiewerk, betonwanden, vloeren tot het aanbrengen van prefab daken.

Neem contact op
Gebouwen onder constructie

Betonbouw

J.E.Bouw specialiseerd zich uitsluitend in het aannemen en uitvoeren van betonbouw.

Inmiddels zijn wij een partner die alles in huis heeft om een compleet uitgevoerd betonskelet te kunnen afleveren. Dit maakt ons onderscheidend in de markt en zorgt ervoor dat wij onze bouwpartners perfect kunnen adviseren en ontzorgen. Vanwege onze efficiƫntie zijn ook kleine opdrachten voor ons geen probleem.

Tafel met stoelen
Pijl

Klein team

Wij werken met een relatief klein team van betonspecialisten.

Zij hebben een grote dosis ervaring en houden nauw contact met de opdrachtgever. Zo blijft u persoonlijk betrokken bij het project en haalt u het maximale resultaat uit uw investering. Verder werken we met korte lijnen en kunnen dus razendsnel switchen als dat nodig is.

Pijl
Trappenhuis

Werken bij

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team?

Ons personeel is het visitekaartje voor ons bedrijf en zal alles in werk stellen om gemaakte afspraken na te komen. Bij J.E. Bouw geldt: afspraak is afspraak. We doen wat we beloven. Ons gemotiveerde personeel denkt in beton en heeft een hart voor beton. Elk mogelijk probleem wordt opgelost en niet kunnen oplossen is geen optie.

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team?
Stuur dan je CV en motivatie naar info@jebouw.nl

Neem contact op
Bord met 'JE Bouw'