banner

Experts sinds 1995 in

Betonbouw

J.E. Bouw is een aannemer gespecialiseerd in betonbouw.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor het storten van funderingen, kelders, vloeren, wanden en tunnelbekistingen. We kunnen daardoor een totaalpakket aanbieden voor het gehele betonproject. Dat kunnen grote projecten zijn, maar ook relatief kleine opdrachten. We zijn voor beide een geschikte partner. Met moderne bouwmaterialen en geavanceerde machines worden alle voorkomende opdrachten professioneel en vakkundig uitgevoerd.

Neem contact op
Gebouwen onder constructie

Betonbouw

J.E. Bouw fungeert als gespecialiseerde onderaannemer bij betonbouwprojecten.

J.E. Bouw biedt een totaalpakket (mede door beschikking over eigen stalen wandbekisting en ondersteuningsmaterieel) voor het gehele betonproject. Met vooraf goede afstemming voor benodigde inzet van (eigen) materieel worden kleine en grote opdrachten professioneel en vakkundig uitgevoerd.

Lees meer over ons
Tafel met stoelen
Pijl

Klein team

Wij werken met een relatief klein team van betonspecialisten.

Zij hebben een grote dosis ervaring en houden nauw contact met de opdrachtgever. Zo blijft u persoonlijk betrokken bij het project en haalt u het maximale resultaat uit uw investering. Verder werken we met korte lijnen en kunnen dus razendsnel switchen als dat nodig is.

Lees meer over ons
Pijl
Trappenhuis

Werken bij

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team?

Ons personeel is het visitekaartje voor ons bedrijf en zal alles in werk stellen om gemaakte afspraken na te komen. Bij J.E. Bouw geldt: afspraak is afspraak. We doen wat we beloven. Ons gemotiveerde personeel denkt in beton en heeft een hart voor beton. Elk mogelijk probleem wordt opgelost en niet kunnen oplossen is geen optie.

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team?
Stuur dan je CV en motivatie naar info@jebouw.nl

Neem contact op
Bord met 'JE Bouw'